Tel: (+47) 76 06 09 30

Vil du jobbe hos oss?

STIM er en av Norges ledende kunnskapsbedrifter innen fiskehelse, havmiljø, tekniske sertifiseringstjenester, produksjonsoptimalisering og havbruksrettet rådgiving. Vi legger vekt på å være faglig i front innen alle våre virksomhetsområder og benytter muligheten til å nyttiggjøre et tverrfaglig perspektiv for å løse komplekse utfordringer for kundene våre i havbruksnæringen. I Nordly-konsernet er det ingen vanntette skott, og STIM samarbeider tett med fagmiljøene i søsterselskapene Polarfeed og ACD Pharma.

Vårt STIM TEAM er først og fremst kjennetegnet av et sterkt engasjement for det vi driver med, åpne kontordører og godt humør.

Ledige stillinger

Plant Manager, ACD Pharma, frist: 1. november

Hovedkontor og avdelinger

STIM har i dag avdelinger i Bergen, Florø, Trondheim, Harstad og Tromsø. Hovedsetet for STIM er i Leknes i Lofoten, hvor et nytt hovedkontor nå er under bygging. Nybygget vil i tillegg romme det som blir verdens første storskala bakteriofagfabrikk med legemiddelgodkjenning, samt fasiliteter for produksjon av vaksine. I tillegg gleder vi oss til å tilby undervisningslokaler til Havbruksakademiet Nord, som tar inn de første elevene høsten 2022.

Vi gleder oss til å flytte inn i det som blir Norges kanskje vakreste arbeidsplass, helt nede i strandkanten i Buksnesfjorden!

I tillegg til norske lokasjoner er STIM etablert i Skottland, Canada og Chile.

Vi er stolt av laksen
facebook