Tel: (+47) 76 06 09 30

Møt oss på D-321!

Bli kjent med STIM og hele bredden av våre produkter og tjenester på Aquanor denne uken.

Selskapene i Nordly-konsernet har i årevis hatt samme plassering i D-hallen på oppdrettsmessa Aquanor. Nå når Europharma, Fishguard og ACD Pharma slått seg sammen og blitt STIM, flytter vi oss ut fra veggen, ut på gulvet og bruker 120 kvadratmeter på å presentere oss for verden.

På standen inviterer vi gjestene til å trå ut av den hektiske energien i messehallen og inn i vårt plassbygde STIM ROOM, der vi viser fram bredden i det nye selskapet vårt. Vi har også satt av litt plass hvor vi kan sette oss ned, få en matbit og ta en prat. Laks er selvfølgelig prominent til stede på menyen, og vi benytter muligheten til å vise hva godt fôr betyr for produktkvalitet. Laksen leveres fra Nekton Havbruk, som sverger til bruk av høykvalitetsfôr fra Polarfeed.

Her er litt av det vi viser fram på årets messe:

SuperSmolt Feed Only: STIMs egenutviklede teknologi for produksjon av tidligere smolt, større smolt og synkrone fiskegrupper som presterer godt både før og etter utsett.

Legemidler og distribusjon: STIM er Norges fremste totalleverandør av legemidler, medisinfôr og øvrige fiskehelseprodukter til havbruksnæringen. Vi leverer raskt, trygt og effektivt til kunder langs hele kysten.

Telemedisin: STIM utfører fiskehelsetjenester ved hjelp av telemedisin/fjernbehandling. Moderne kommunikasjonsenheter med overføring av lyd og video, samt vår egenutviklete app STIM Pro, gjør at fiskehelsepersonellet vårt kan kommunisere direkte med kunden i real-time. Vi har selvsagt tatt med oss utstyret til Trondheim og er klare til å demonstrere hvordan systemet fungerer.

Fiskefôr: STIM leverer fiskefôr under merkenavnet Polarfeed. Vår filosofi innen fôr er den samme som innen alt annet vi gjør, nemlig å alltid sette fiskens helse først. I tråd med dette produseres høymarint kvalitetsfôr fra startfôring til slakt; fôr som gir frisk fisk, rask vekst og sluttprodukt av topp kvalitet. Smak selv på standen vår!

Fiskehelsetjenester: STIMs dyktige veterinærer og fiskehelsebiologer utfører helsekontroller, akuttbesøk og en rekke øvrige fiskehelsetjenester til oppdrettere langs hele kysten. Vårt perspektiv er helhetlig, gjennom tett samarbeid med våre fagfolk på øvrige felter.

Miljøtjenester: STIM utfører akkrediterte lokalitetsundersøkelser, B- og C-undersøkelser samt en rekke øvrige tjenester knyttet til undersøkelse og overvåking av det marine miljø. Vår avdeling i Bergen har egen taksonomilab.

Rådgiving: STIM utgjør et unikt kompetansemiljø med tung ekspertise innen fiskehelse, smoltproduksjon, havmiljø, ernæring, biologisk forskning og farmasi. STIM har også kompetansen som gjør oss til en nyttig partner i saker som krever dialog med sektormyndigheter.

CUSTUSyrs: Vårt første godkjente produkt basert på egen forskning på bruk av bakteriofager i akvakultur. CUSTUS®YRS hindrer utbrudd av yersiniose ved å effektivt fjerne bakterien Yersinia Ruckeri fra biofilter, brønnbåter og produksjonsvann, og hindrer utbrudd av yersiniose.

Helheten: Alt henger sammen med alt innen biologisk produksjon av fisk, og det er viktigere enn noen gang å se sammenhengene. For STIM er helheten det viktigste produktet vi leverer. Du finner den igjen i alle råd vi gir, alle tjenester vi tilbyr og i alt annet vi gjør.

Vi er stolt av laksen
facebook