STIM har 30 års erfaring som Norges "fiskeapotek", og er totalleverandør av vaksiner og legemidler til havbruksnæringen.

Helt fra STIM var med og introduserte de første oljebaserte vaksinene til norsk oppdrettsnæring, har det å kunne tilby norske oppdrettere det de måtte trenge for å holde fisken frisk, vært selve grunnbjelken i virksomheten.

Både med egne innovasjonsprosjekter og gjennom tett kontakt med produsenter og forskningsmiljøer verden over, sørger STIM for å sikre kundene tidlig tilgang til nye produkter og prioritet når tilgangen er knapp.

Vaksinekvalitet er et viktig fokusområde for STIM. Derfor har STIM egne distribusjonsbiler med temperaturkontroll, som leverer vaksinene direkte ut på anleggene. Ved hver leveranse skrives det ut en kvittering med temperaturprofil til kunden. STIM leverer også vaksineskap for sikker oppbevaring av vaksinene ute hos kunden.

STIM har lager i Bergen og Bodø, et landsdekkende distribusjonssystem, og en notorisk serviceinnstilt stab som sørger for at varene kommer fram; i tide og i den stand de skal være i.

 

Våre produkter

Se nærmere på vårt utvalg av vaksiner, legemidler og fiskehelseprodukter.