Tel: (+47) 76 06 09 30

Havbruksbiolog/marinbiolog, Bergen

Vi har travle dager og trenger et par ekstra hender ved avdelingen vår for miljøtjenester i Bergen. Her blir du del av en akkreditert avdeling med et etablert fagmiljø bestående av 9 engasjerte marinbiologer, taksonomer, toksikologer og øvrige ansatte med ulike former for biologisk bakgrunn og utdannelse. Som ansatt hos oss får du en hverdag med varierte arbeidsoppgaver og gode muligheter for faglig utvikling.

Arbeidsoppgaver:

Stillingen vil være spesifikt rettet mot havbruksnæringen, hvor kundekontakt, planlegging og utførelse av ulike miljøundersøkelser utgjør hoveddelen av jobben. I dette inngår tokt/ feltaktiviteter som sedimentprøvetaking, strandsoneundersøkelser, strømmålinger og vurderinger av vannsøylen.  Tilbake på kontoret analyseres data og sammenstilles i fagrapporter. Arbeidshverdagen vil med andre ord bli en kombinasjon av arbeid i felt, faglige vurderinger og rapportering av resultater samt kontakt med kunder og myndigheter.

Kvalifikasjoner og egenskaper:

Vi ser etter deg som har relevant utdanning på masternivå eller høyere. Erfaring fra havbruk/akvakultur vil være en fordel og vi oppfordrer kandidater med havbruksbakgrunn til å søke.

Som del av en akkreditert avdeling bør du være strukturert og initiativrik i arbeidet, og som medarbeider positiv, handlekraftig og utadvendt. Som ansatt hos oss er det viktig at du er fleksibel i forhold til deltakelse på felt- og toktarbeid.

Gode samarbeidsevner er essensielt, da oppgavene tidvis krever tett samarbeid og faglige diskusjoner i større eller mindre grupper.

Krav til førerkort klasse B.

Krav til flytende kommunikasjon på norsk, muntlig og skriftlig.

Praktisk:

Stillingen er en fast heltidsstilling. Lønns- og pensjonsbetingelser etter avtale.

Send CV og søknad til …

Søknadsfrist: …

Vi er stolt av laksen
facebook