Tel: (+47) 76 06 09 30

Lofotseminaret fulltegnet

Det er ingen tvil om at mange er klare for seminar nå når vi har fått koronapandemien på armlengdes avstand.

Se årets fagprogram

De siste to årene har vært spesielle, men med god planlegging, mye håndsprit og strategiske smitteverntiltak lyktes vi likevel i å gjennomføre Lofotseminaret også i 2020 og 2021 uten at noen ble syke. Vi måtte likevel redusere antallet deltakere noe, og operere med fire restauranter der vi tidligere greide oss med én.

Nå er endelig Norge åpent, og Lofotseminaret 2022 blir det største noensinne, med cirka 170 deltakere. Seminaret er nå fulltegnet, og eventuelle nye påmeldinger medfører plass på venteliste.

Årets seminar er lagt til vakre Hamnøya ved Reine i Vest-Lofoten, 15.-17. juni.

Opphevede reiserestriksjoner gjør også at vi igjen kan ønske velkommen både deltakere og foredragsholdere fra utlandet. Jesse Trushenski og Rob Young fra amerikanske Riverence er blant årets foredragsholdere. Det samme er Ricardo Garcia, direktør i chilenske Camanchaca.

Blant mange øvrige foredragsholdere finner vi Torill Moseng, direktør i Veterinærinstituttet, fiskeridirektør Frank Bakke-Jensen, Eivind Isdal fra Vaxxinova, Rune Sandvik fra Erko Settefisk og Kjell Bjordal fra Norkjemi.

Vi i STIM har etter hvert blitt drevne arrangører av hyggelige lag, og vi ser veldig fram til å møte både gamle og nye venner fra det vi kaller verdens fineste næring.

Vi er stolt av laksen
facebook