Tel: (+47) 76 06 09 30

Reine huser Lofotseminaret 2021

Lofotens kanskje mest fotograferte sted danner den spektakulære rammen rundt årets Lofotseminar, 9.-11. juni.

Reine er Lofoten på sitt vakreste.

Vaksineringen mot Covid-19 pågår nå for fullt i Norge, og vi føler oss derfor trygge på at det vil bli mulig å gjennomføre årets seminar som vanlig. Nå planlegges det som skal bli tidenes Lofotseminar på Reine i Vest-Lofoten.

Påmelding her

Fagprogrammet skal som alltid være høyaktuelt, variert og interessant for deltakere både fra settefisk- og matfiskproduksjon. Vintersår vil naturlig nok bli et viktig tema i år. I tillegg kan vi av foredragsholderne nevne administrerende direktør i Mattilsynet, Ingunn Midttun Godal, og Veterinærinstuttets Ingunn Sommerseth, fagansvarlig for fiskehelse, havbruk, villfisk og velferd.

For første gang vil vi i år også slippe inn en liten samling politikere i programmet. Det er valgår, og torsdag 10. august blir det politisk havbruksdebatt med fiskeriminister Odd Emil Ingebrigtsen og ledende politikere fra de øvrige partiene på Stortinget. Havbruk får sjelden stor plass i valgkampen, så her får vi sette dagsorden selv.

Det fulle fagprogrammet publiseres så snart det er klart.

Fakturering vil vi vente med fram til vi vet med sikkerhet at smittesituasjonen tilsier at vi kan gjennomføre seminaret som planlagt.

STIM har etter hvert blitt drevne arrangører av hyggelige lag, og ser nå veldig fram til å få møte igjen både gamle og nye venner fra det vi kaller verdens fineste næring.

Vi ses i Lofoten!

Vi er stolt av laksen
facebook