Tel: (+47) 76 06 09 30

Sparker i gang #Stoltavlaksen-ligaen

Har du hjerte for norsk laks og engelsk fotball? Bli med i #STOLTAVLAKSEN-ligaen i Fantasy Premier League!

STIM inviterer havbruksmennesker og lakseentusiater fra nær og fjern til å delta i en ny, blodseriøs og hyperkompetativ Fantasy-liga. Fra og med 3. serierunde i England er det game-on.

Underveis i sesongen æres og premieres hver månedsvinner, fram til sesongslutt i mai da en av oss står igjen med det store trofeet, en feit premie og blytunge «bragging rights».

Følg oss på instagram @STOLTAVLAKSEN utover i sesongen, hvor vinnere vil annonseres den 10. hver måned, med første premiering 10. november.

Mange Fantasy-spillere er garantert allerede i gang med sesongen, og kan enkelt bli med ved å bruke adgangskoden r06acq.

OBS: Vi trenger litt informasjon fra deg for at du skal være med i konkurransen om måneds- og sesongpremiene. Send en kjapp e-post til fantasy@stim.no hvor du svarer på følgende spørsmål:

Hva heter laget ditt?

Hva heter du?

Postadresse (for eventuelle premier)?

Hvor gammel er du?

Hva er din tilknytning til havbruksnæringen og hvor jobber eller studerer du?

Hvorfor er du #stoltavlaksen?

Hva er ditt favorittlag i Premier League?

For dere som ikke har gjort dette før, men har lyst til å bli med: Det er uhyre enkelt å bli med, og utrolig artig å holde på med! Les vår grundige ABC for Fantasy Premier League.

Hvor mye tid og energi man legger i spillet er helt opp til en selv. De fleste bruker nok ikke mer enn en halvtime i uka for å justere litt på klaget sitt, mens fanatikerne kan bruke timevis på studier av statistikk og konsumering av podcaster om Fantasy Premier League.

Deltakere som skal ha mulighet til å konkurrere om den store sesongpremien, må melde seg inn i ligaen innen 15. november.

Vi er stolt av laksen
facebook