Tel: (+47) 76 06 09 30

Velkommen til Lofoten!

Vi i STIM er optimister med tanke på den pågående vaksineringen mot Covid-19. Nå inviterer vi kundene våre i oppdrettsnæringen til et heidundrende Lofotseminar på vakre Reine 9.-11. juni.

Vaksineringen av den norske befolkningen pågår for fullt, og STIM har gjort et uoffisielt vedtak om at Covid-19 er et tilbakelagt stadium når seminaret vårt går av stabelen. I det minste føler vi oss sikre på at vi skal ha kommet såpass langt at det skal være både mulig og forsvarlig å arrangere Lofotseminaret i år igjen. Derfor bruker vi nå mørketida på å planlegge det som skal bli tidenes seminar på Reine.

Også i fjor lyktes STIM med å gjennomføre seminar da vi med god planlegging, sosial distansering og store mengder håndsprit utnyttet luken mellom første og andre bølge av viruset. Vi skal ikke være dårligere i år.

Rammen rundt seminaret er et av Lofotens virkelige smykker; Reine i Vest-Lofoten. Dette må være blant Norges mest fotograferte steder, og det er det god grunn til. Her viser Lofoten seg fra sin aller mest spektakulære side.

Fagprogrammet er ikke klart på en god stund enda, men vi kan love at det som alltid blir både variert, aktuelt og interessant. Arrangering av hyggelige lag er det ingen som slår oss på, og denne gangen har vi planer om å overgå oss selv. Vi er vel alle relativt sosialt utsultede etter et år med koronarestriksjoner, og vi ser virkelig fram til å få møte både nye og gamle venner fra verdens fineste næring.

Lofotseminaret er et lukket arrangement for kundene våre, oppdretterne. Vi tar ikke imot flere gjester enn at vi kan ta oss meget godt av hver enkelt deltaker. Som før er det derfor et tak på totalt 130 deltagere inkludert foredragsholdere og oss selv.

Påmeldingen til Lofotseminaret 2021 vil åpnes opp om kort tid, via nettsiden lofotseminaret.no. Inntil videre: Hold av datoen!

Hilsen alle oss i STIM

Vi er stolt av laksen
facebook